2008. július 24., csütörtök

Köszönöm!




Nagyon, nagyon köszönöm ezt a díjat Orsinak, akinek gyönyörű blogjával most találkoztam, és nagyon tetszik! Meghatott, hogy díjazott lettem, köszönöm, hogy olvastok, visszajeleztek, bátorítottok, de legjobban annak örülök, hogy tudok adni, megosztani.

A játék értelmében pedig:
1. aki díjazott, automatikusan díjazóvá válik
2. továbbadja a díjat két blogtársának, akiknek alkotásait sokra tartja
3. ..meg is indokolja, miért
4. elhelyez a blogján egy üzenetet, amelyben megajándékozza a díjjal

Nagyon nehéz volt választanom. A blogrollra kitettem néhány kedvencet, és szívem szerint mindet jelölném.. De mivel csak kettőt lehet..(nem erősségem a döntés, mondtam már?)
Először is Pranté-Mercit, akinek a blogján mindig találok valami csodásat. Kicsit olyan nekem ez az oldal, mint egy csodaszép pillangó, mindig arra emlékeztet, mi az, ami szép és élvezhető az életben. A fotók elhozzák nekem mindazokat az apró csodákat, amelyekkel lépten- nyomon találkozunk, de ritkán vesszük észre. És van itt még szó élet- és ételszeretetről, spiritualitásról, gyereknevelésről, kertekről- mindenről egyszerűen, szépen, sallangmentesen.
Másodszor Bakka és Pepe blogját, mert mindig felüdülés itt járni. Szeretem Daniella írásait, amelyeket bátran könyvbe is szedhetne, anyatársai legnagyobb örömére. Szeretem néha könnyesre röhögni magam az ismerős élethelyzeteken, és rájönni arra, hogy humor nélkül nem lehet élni- de még kevésbé lehet anyként funkcionálni.

Igyekszem méltó lenni a díjhoz, és feltenni hamarosan új képeket, kreatívkodásokat!

1 megjegyzés:

Daniella írta...

Köszönöm! Nagyon meghatódtam!