2008. július 30., szerda

Ekezetek nelkul

Ma volt az utolso napunk Amerikaban. Hogy telt? Elmeselem.

1.Ebredes, pakolas. Logikazas. Mert ahogyan elozo bejegyzesemben emlitettem, NEM FERTEK BE A CUCCAINK A KONTENEREKBE. Nem kicsit, nagyon. Harom szoba roskadasig tele volt olyan dolgokkal peldaul, mint CD polc, iroasztal, gyerekruhak, teli ruhak, jatekok zome, konyvek, disztargyak. Logikazz, Noemi, hogyan, hova fognak beferni?

2. Sehova. Tobb reszre bontjuk hajnalok hajnalan a szajret. Egyik resze Tracyekhez vandorol. A masikat Tracy teszi fel a Freecycle oldalra, hogy ne szennyezzuk Foldanyankat. Harmadik adag ide-oda vandorol, akinek kell. Negyedik adag baratokhoz, megorzesre, ha esetleg egyszer visszajonnenk..Otodik adag dobozokba, postan adjuk fel. Hatodik adagot gyomoszoljuk, tapossuk bele a borondokbe.

3. Kozben ki kell takaritani, hordani a szemetet. Gabor targyalni megy. A gyerekek enyhen szolva idegbetegek. Anna indian csorgovel a kezeben fejhangon ordit az asztalon, es powwow-t jatszik. Abigel vegigpisili a lakast, es haromszor atoltozik. Vegre dobozokban vannak azok a dolgok, amelyeket nem viszunk magunkkal. Kipakoljak egy ovatlan pillanatban. Sokkot kapok.

4. Megerkezik Tracy, es ket kislanya. A negy gyerek egyutt pakol ki a bepakolt dobozokbol. Enhye sokkot kapok, kizavarok mindenkit a teraszra, FAGYIIIII felkialtassal. Pizzat is rendelek, kozben erzem, ahogyan eg az arcom az egeszseges taplalkozas szoszolojakent. Elutom a lelkiiismeretfurdalast nehany barackkal.

5. A negy gyerek osszeverekedik. Szetszedik az osszepakolt erkelyt. Pizzat kennek a falra, pasztelt a betonra. Kozben Tracyvel pakolunk.

6. Alvasido. Ropke egy ora alatt tobbre jutok a pakolasban, mint egesz delelott.

7.Megerkezik Erica bucsuzkodni, es a delutani alvasidobol felebredve Tracy is a gyerekekkel. Kaveszunet, kozben megbeszeljuk, hogy Erica szerelmes lett. Juheee, orulunk, egeszen addig, ami Gayatri ki nem nyomja Abigel szemet.

8. Elmegy Erica, elotte sirunk,majd lazasan pakolni kezdunk Tracyvel. Kozben megjon a ferje, Nylesh, aki kedvesen kitakaritja mindket furdoszobankat. Ilyen ferfi is csak Indiaban terem.

9.Megjonnek Attilaek, es Gabor egyik munkatarsa, aki vegre valahara elviszi az iroasztalunkat. Fohet otthon a fejunk, min fogunk irni, de most tok jo, mert egyre kevesebb lomunk van. Elmennek Tracyek, sirunk.

10. Attilaek ket picije a felfordulas hatasara enhye sokkot kap, es sirni kezd. Az en ket lanyom a megorules szelen orditva rohangal a lakasban.

11. Ujabb dobozokat allitunk ossze, amelyeket Gabor kollegaja fog hazahozni nekunk. Ugy tunik, van remeny, amig meg nem pillantunk egy ujabb megoldatlan dobozt.

12. Elmegyunk vacsizni. Megiszom ket korso barna sort, szukseg van az energiara. Bucsu Attilaektol, sirunk.

13.Hazajovok, takaritas, lanyokat agyba rendelem. Agy..enyhe tulzas. Alom. Vagy vacok, vagy akarmi.

14. Pakolas, takaritas, lassan ejfel, de meg nem vagyunk kesz. Miert irok? MERT ELEGEM VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!

15. Latom a veget. Mondtam mar, hogy felesleges volt pakolgatni. Indian szobor megvan, tobbi nem erdekel. Ja, a gyerekeket nehogy itt hagyjuk reggel!!!!

16. MONDTAM MAR??? REGGEL INDULUNK!!! REGGEL INDULUNK!!! REGGEL INDULUNK!!!

3 megjegyzés:

Kata írta...

Nem tudom, olvasod - e ezt még indulás előtt, de nagyon Veletek vagyok!!! Ez piszok nehéz lehet ( igaziból fogalmam sincs mennyire ), de sokat gondolok Rátok!!!! Jó utat és isten hozott benneteket ITTHON!!!!!!!

Noémi írta...

koszi Kata, meg olvastam, de lassan mar nem latok..hajnali fel harom, es otkor kelunk. DE BEFEJEZTUK A PAKOLAST!!!!! Es irany HAZAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! :o)))))

idrah írta...

Már biztos megérkeztetek... Mindenféle jót kívánok Nektek az itthoni "új" élethez!!!!! :-)