2008. szeptember 30., kedd

Új profil

Hosszú ideig írtam ide, és most picit elfáradtam. Kilöktem magamból egy csomó dolgot, amit a "világnak" kellett kipakolnom, és most úgy érzem, egy időre elfogytam a mondanivalóból.
Az írás nem fogyott el belőlem, de más formában szeretném folytatni- ezen a blogon. Ha közületek, olvasók, bárki késztetést érez, hogy a felhozott másfél év "témaanyagából" eszmecserét folytasson, jelezzen nekem. Szeretnék egyfajta élő kommunikációt megteremteni, megszülni, és valami készülő dologhoz alapul letenni. A formát egyelőre nem tudom, hogy itt lenne-e, vagy egy külön fórumon-lapon, sőt, egyáltalán témailag sincs meghatározva semmi.
Persze, amint születik bennem valami, vagy értékes gondolatot találok, felteszem új bejegyzésként.
Viszont szeretnék inkább az új profilra koncentrálni, ha kedvet éreztek hozzá.

4 megjegyzés:

Melinda írta...

Engem nagyon érdekelne minden ami a gyereke alkotásával, a velük végezhető művészeti tevékenységekkel van kapcsolatban.

malyvacsiga írta...

Én nem tudok konkrét témát választani. Mivel engem te érdekelsz, ezért minden, amiről írsz, rólad hoz egy újabb puzzle-darabot, és nekem az jó. Nyitott vagyok az eszmecserére is, bár nem tudom, mennyi időm lenne egy fórum-típusú felülethez. Mindenesetre kíváncsian várom, mi lesz. :-)

Noémi írta...

Alapvetően én sem tudom, hova, merre tartok épp, leginkább egy közös együttgondolkodós dolgot szeretnék összehozni. ezért gondoltam, hogy írnék "napi faladatokat", amin lehetne rágódni..valójában sugallatra jött az egész, még én sem tudom, mihez kell kezdenem vele.

Unknown írta...

Szia! én nagy szívesen részese lennék egy együtt gondolkodásnak. Pl hogy egy oldalon egy adott témában, egy héten belül minden nap valaki más mondja el a gondolatait. vagy ilyesmi. Nagyon tetszene a közös gondolkodás bármilyen formája, mert jó dolog, hogy az én gondolatom is akár formálódik a másikétól, vagy hogy egyáltalán olyasmiről gondolkozom, amiről amúgy tuti hogy nem.