2008. augusztus 3., vasárnap

Kreativ vagyok ujra :)


Tollpihenek irtam, akitol a dijat kaptam, hogy mivel oregszem, egyre jobban meghatnak az ilyen jellegu elismeresek. Koszonom! (Ezuton koszonom Idrahnak is!)

S hogy mi a teendom, ha mar dijazott lettem?
1. ki kell tennem a dij logojat a menusorba- magyarul dicsekednem kell
2. az adomanyozot ki kell linkelnem- ezt mar korabban is megtettem :))
3. tovabbi 5 blogbaratot kell kituntetni a dijjal es kilinkelni-nehez lesz ujra
4.a kivalasztottaknak uzenetet hagyni

Nagyon jo, mert az elozo dijat megkapva alkalmam volt mar ket blogbaratot megnevezni hosszas hezitalas utan..tehat most ujabb 5 bloggal tehetem ezt meg..nem baj, ha nem veszem figyelembe, ki hanyszor volt mar kreativ blogger beloluk? Szeretnem ugyanis azokat a blogolokat megemliteni, akiket valoban nagyon nagyra tartok..Kicsit bajom van a "kreativ" szoval, mert ezek a blogok nem kreativak, inkabb alkotoak, teremtoek..ertekteremtoek..
Tehat..

1. Malyvacsiga- mindig elgondolkodtatnak az irasai, es nagyon kozel all hozzam mindaz a szemleletmod, amit kepvisel

2. Pansophia- Szilvi- Malyvacsiga ferje, akinek egyetlen hibaja, hogy angolul ir, ezert faradtan nem tudok belekezdeni az olvasasba..az irasai mindig hoznak valamit, amitol JOBB valahogy minden, vagy a gondolataim valnak tisztabbakka

3. Edes kotelesseg- egy blog, amibol megtanultam, hogy ami egeszseges, lehet finom es valtozatos is

4. Torok-Zselenszky Tamas blogja, ami mindig elgondolkodtat, szeretem a verseit es az egesz szellemiseget es szabadsagot, ami a lenyebol arad

5. Szirka blogja, mert tunderi, nem csak o, hanem az egesz csalad, es ugy gondolom, nagyon sokat adtak az olvasoiknak, gyermeknevelesrol, massagrol, szeretetrol, elfogadasrol, lelekrol


...es mindazokra is gondolok, akiket a blogrollban felsoroltam..:o)

3 megjegyzés:

Kata írta...

Jajdekedves, de tényleg, nagyon jól esik!!! :o)
Naaa, milyen újra itthon??? Lányok hogy viselik??

ZSELENSZKY / nap / Méhdi írta...

Megtisztelő.... nahááát-nahááááát:)!!!
Cserébe kitettem neked egy dobogós mesémet:)!
Isten hozott itthon!

zselenszky.blogspot.com

Noémi írta...

Nagyon koszonom az istenhozottat..nagyon jo itthon, meg olyan alomszerunek tunik minden. Pakolas, festes, rendezkedes, fejben, testben..kicsit olyan erzesem van meg, mintha nyaralni jottunk volna haza.
A minap bent voltunk a Belvarosban, es annyira de annyira jo erzes volt setalni, magyar szot hallani! Megtelt minden porcikam vele..majd hazajottunk, es bekapcsoltuk a TV-t..(tobb eve egyaltalan nem neztem) es az amerikai indianokrol volt benne egy dok.film..es akkor emiatt is megdobbant a szivem.
A lanyok nagyon jol vannak, a nagyi lesi minden kivansagukat, felszabadultak es orulnek. De azert meg ok is a kettosseg cipojeben..