2008. augusztus 7., csütörtök

"Ecsetek"








Jelenleg epp lakasfestes zajlik nalunk,ennek oromere valogattam nehany regi kepet festes temakorben Nektek. Sajnos, magyar billentyuzetem meg nincs, elnezest kerek erte, de jopar hetig meg igy kell olvasnotok..
A lanyok nagyon szeretnek festeni, igy mindig elvezetes idotoltes, ha elovesszuk a festekeket, kulonosen akkor, ha kitalalunk melle valami erdekeset is. Ezuttal a regi fogkefek voltak az ecseteink, igy az en szivem is orult, hogy ujra tudjuk hasznositani oket. Voltak sima es elektromos fogkefek is, az utobbiakkal meg nagyobb elvezet festeni.
Egy masik alkalommal nagymeretu papirt teritettunk a foldre, bekentuk a lanyok labat festekkel, bekapcsoltuk a zenet, es festekes labbal tancolni kezdtek a papiron. Erdekes tapasztalat volt a latni, ahogyan a mozgas "lekepezodik" muveszeti alkotaskent. Vegul annyira belejottek a tancolasba, hogy a kezuket is bekentek, es dobolni kezdtek a lapon.

Ecsetkent hasznaltunk mar:
-fenyoagat
-szivacsot (felvagva is, alakra vagva is, bar akkor mar inkabb nyomdanak hivjak:))
-kulonfele botokat
-madartollat
-fultisztito palcikat (pointillista festmenynek remek)

...a lehetosegek vegtelenek!

3 megjegyzés:

nagyorsolya írta...

Pukkantós papírt (vagy ki tudja, minek hívják, az a műanyag csomagolóizé) próbáltatok már? Nagyon mókás! És legalább azt is újrahasználja az ember fia/lánya.

Noémi írta...

igen, es nagyon klassz!!! vannak kepek is, majd felteszem oket!

tollpihü írta...

arra kiváncsi vagyok! mármint a csomagolóizésre! már nagyon várom, hogy Luca összekenje magát nyakig ;)